Dit zeggen chefs, cursisten, freelancers én geïnterviewden over mijn werk:

Ik heb het ademloos uitgelezen; echt prachtig en ontroerend. En wat heb je goede deskundigen gesproken over dit onderwerp. Spot on!
Barbara Schneemann, Libelle

Ik vond ons gesprek heel leuk. En wat een prachtig mooi interview! Grappig en toch ook openhartig, een mooie balans tussen werk en privé. Ik ben er blij mee!
Katinka Polderman, cabaretier

Marlies is een toegankelijke, betrokken chef die de redactie op een natuurlijke manier aanstuurt. Met haar heldere briefings kon ik goed uit de voeten. Na het inleveren van mijn artikel kwam de tekst wel eens retour voor aanpassingen en verbeteringen. Marlies wist feilloos de knelpunten uit mijn stuk te halen en stuurde me met een simpele opmerking of vraag weer de juiste richting op. Haar feedback gaf ze op een prettige manier en ik heb door haar correcties echt beter leren schrijven.
Nike Martens, freelance journalist & fotograaf

Het uitzetten en aansturen van de freelanceploeg doet Marlies schijnbaar moeiteloos. Ze zorgt voor hoge kwaliteit met een minimum aan gezeur.
Corinne van Duin, Volkskrant

Ga niet scheiden!’: geweldig stuk. Ook die over pubers. Blijf alsjeblieft voor ons schrijven, want jij hebt het helemaal!
Femke Sterken, Snippet Media

Ik krijg heel fijne reacties op het interview; ‘echt’, ‘puur’, ‘stoer en kwetsbaar’, dat soort woorden kwamen langs. Ben er blij mee. Ik vind het fijn dat het ivf-verhaal ook een kans krijgt via zo’n magazine, ik had zelf veel aan verhalen met herkenning tijdens ons traject.
Marike Jager, singer-songwriter

Jullie positieve energie is erg motiverend!’ ‘Ik vond het een heerlijke cursus. Heel leerzaam en jullie doen het geweldig samen!
Cursisten Magazine Writing Academy

Ik heb gesmuld van je artikel, heeeerlijk om te lezen en wat schrijf je leuk en grappig. Ik heb geen enkele opmerking, vind het meer dan goed!
Maud Arens, professional organizer (geïnterviewd voor Flair/Opgeruimd staat netjes maar maakt vooral gelukkig’)

Share This